Έγκυρη ιατρική ενημέρωση για όλους!

Αποτελεί την φυτική εκδοχή του”Cysto Fink”, ενός εμπορικού γερμανικού σκευάσματος, που έδειξε πολύ καλά αποτελέσματα στη θεραπεία της ευερέθιστης κύστης και στην ακράτεια. Δυστυχώς το σκεύασμα αυτό, δεν διατίθεται στην αγορά. Μέχρι τότε όμως, μπορείτε να φτιάχνεται το δικό σας.

Υλικά.
1 λίτρο νερό
6 κουταλιές του γλυκού λυκίσκος
6 κουταλιές γλυκού αρκτοστάφυλλο (υπάρχει άφθονο στα βουνά της βόρειας Ελλάδας)
4 κουταλιές γλυκού εφέδρα (αυστηρή δοσολογία)
6 κουταλιές φασκόμηλο.

Εκτέλεση:
Βράστε το νερό σε μια μέτρια κατσαρόλα και προσθέστε τον λυκίσκο, τον αρκτοστάφυλο, την εφέδρα και το φασκόμηλο (το φασκόμηλο, προλαμβάνει την υπερβολική έκκριση ιδρώτα, γάλακτος και σύμφωνα με τον δρ Ντιούκ βοτανολόγο, ούρων. Αφήστε να μουλιάσουν 20 λεπτά, σουρώστε και πίνετε από ένα φλιτζάνι, τρεις φορές την ημέρα.

Πληροφορίες:
Γερμανοί ερευνητές έκαναν δοκιμές με ένα σκεύασμα από βότανα ονόματι “Cysto Fink” που περιέχει έναν συνδυασμό από λυκίσκο, αρκτοστάφυλο uva ursi και βιταμίνη Ε. Από τα 915 άτομα που έπασχαν από ερεθισμό της κύστης και ακράτεια, τα 772 ανέφεραν ότι η θεραπεία, είχε εξαιρετικά αποτελέσματα. Μπορείτε να φτιάξετε εσείς την σπιτική εκδοχή του, χρησιμοποιώντας την συνταγή που δημοσίευσε ο διάσημος βοτανολόγος Dr James A Duke σε συνεργασία με τον Michael Castleman στο βιβλίο του, “Φυσική Αντιγύρανση”

More in Υγεία
Εντομοαπωθητικό! Φτιάξτο μόνη σου!

Αδειάζετε 100ml αμυγδαλέλαιο σε ένα μπολάκι. Παράλληλα σε ένα ποτήρι αναμειγνύεται 10μλ αιθέριου ελαίου λεβάντας,5ml αιθέραιου ελαίου ευκαλύπτου και 5...

Close